

SDIC COMMUNITY COLLEGE WORKFORCE DEVELOPMENT COUNCIL MEETING

May 11, 2017 10:15am-12:00pm (Room TBA) CCCAOE Conference Regional Meeting AGENDA

No call-in available

Time Item Speaker

10:15 (10 mins) 1. Welcome/Introductions Lynne Ornelas

Introduce new Regional Consortium Chair Mary Wylie

10:25 (5 mins) 2. Approval of Minutes Lynne Ornelas

10:30 (10 mins) 3. Program Recommendations

Note: SDIC Program Recommendation Process

http://myworkforceconnection.org/committee-sub/program-approval-process/

SDIC Program Approvals/Recommendations Repository (2007-2015) http://myworkforceconnection.org/committee-sub/approved-programs/

San Diego Mesa College Tina Recalde

Radiologic Technology Advanced Modalities

Electronic Vote: Program Recommended 04-27-2017

Palomar College Margie Fritch

Unmanned Aircraft Systems (UAS) Technician

[Certificate of Proficiency to Certificate of Achievement] Electronic Vote: **Program Recommended 04-26-2017**

10:40 (10 mins) 4. Q&A CCC Certification Process Njeri Griffin,

Intersegmental Programs and Credit Curriculum Academic Affairs Division Representative

10:50 (10 mins) 5. WDC: Proposed Schedule for 2017-2018 Lynne Ornelas

Spring Break Schedules 2018 August 11 IVC April 2-7 September 15 October 13 March 5-9 Southwestern November 10 (CCCAOE) **December 8** MiraCosta March 19-24 January 12 **February 9** (Retreat) **Grossmont-Cuyamaca** March 26-30 April 13 March 16 SDCCD March 26-30 May 11 (CCCAOE) June 8 **Palomar** March 26-30

11:00 (10 mins)	6. Proposed Data/Research Committeea) LMI SWP Projectb) CCC Top Codes/CDE Codes Classification pilot	Zhenya Lindstrom
11:10 (10 mins)	7. CCCAOE Report	Margie Fritch
11:20 (15 mins)	 8. Update: Strong Workforce Regional projects a) Employment Readiness - Margie b) Career Pathways - Lynne c) Marketing - Sally d) Collaborative Innovation - Paolo e) Labor Market Research – Michael Goss 	Mary Wylie
11:35 (5 mins)	9. Update on SWP College Contracts	Sally Cox
11:40 (5 mins)	10. SWP Draft Timeline – 2017-2018 Allocation - CCC	Mary Wylie
11:45 (5 mins)	11. CCPT Pathways Pilot Status	Sally Cox
11:50 (5 mins)	12. Nominations:a) New WDC Chairb) New CCPT/Community College Steering Committee Co-Chair	Lynne Ornelas Lynne Ornelas Sally Cox
11:55 (5 mins)	 13. Next WDC Meeting a) May 19th meeting Is there a need for the scheduled May 19th meeting? 1) Brainstorm priority areas for additional regional Collaborative second round 2) Discuss timeline for SWP second allocations 2017-18 (local & draft planning process b) The next meeting is June 16th (Includes a no-host Farewell Luncheon after the meeting) 	•

12:00pm Adjourn

Next meeting TBD

Sector Task Force Meeting directly following WDC meetings (except CCCAOE meetings): 12-2:00pm in same location