## **Adult Education Program and Noncredit Pathways Strategic Planning**

May 14, 2019 1:00pm-4:00pm SDCE - North City, 8355 Aero Dr., San Diego, CA 92123 Multipurpose Room

## **AGENDA**

| <u>Time</u>         | Item  | Presenter/Facilitator |
|---------------------|---|-----------------------|
| 2:00-2:10 (10 min)  | 1. Welcome/Introductions/Purpose  | M. Smith              |
| 2:10 – 2:15 (5 min) | 2. Co-chairs  | M. Smith              |
| 2:15-2:30 (15 min)  | 3. Review of Transcribed Notes  | M. Smith/S. Darche    |
| 2:30-3:00 (30 min)  | <ul> <li>3. Activity: Review of proposed goals</li> <li>In pairs (10 min)</li> <li>Do these goals capture what was posted</li> <li>Are any goals missing?</li> <li>Report out and editing (20 min)</li> </ul> | M. Smith/S. Darche    |
| 3:00-3:30 (30 min)  | <ul> <li>4. Small Group Activity: Review of strategies by goal</li> <li>Are these the strategies needed to meet our goals?</li> <li>What is missing?</li> </ul>   | M. Smith/S. Darche    |
| 3:30-3:50 (20 min)  | 5. Report out: Presentation of strategies   | M. Smith/S. Darche    |
| 3:50-3:55 (5 min)   | 7. Introduction of AE Continuum for Review  | S. Darche             |
| 3:55-4:00 (5 min)   | 8. Summary and Action Items   | M. Smith/S. Darche    |